Wat heb jij nodig om je gezond en in balans te voelen?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Massage

Ontspannende massage

De “Ontspannende massage, TC Relax” is een gecombineerde behandeling van klassiek en energetisch masseren.

Heb je het ook altijd zo druk. Stijve nek, last van je rug. Het lijkt steeds erger te worden. Dan is het zeker tijd om even te ontspannen. Met warme olie een zachte ontspannen massage ontvangen. Als je last hebt van een bepaald gebied, dan is er zeker aandacht voor. Maar de praktijk leert dat een klacht vaak ergens anders vandaan komt. Dat voel je meestal snel genoeg wanneer je op de tafel ligt.

Als je wilt kun je wat oefeningen mee krijgen voor thuis of op het werk.

In overleg draai je halverwege om en zal ik de nek schouderlijn ook nog op een andere manier behandelen en eventueel wordt de buik ook gemasseerd. De voeten zijn altijd onderdeel van de behandeling. Omdat voeten het volledige lichaam reflecteren vind ik het een must dit rustig mee te pakken. Alhoewel ik geen aparte voetreflex behandelingen meer geef, past dit hier heel goed bij.

 • Volledig tot rust komen
 • Balans voelen
 • Zelf genezend vermogen van het lichaam een zetje geven

 

€ 65 per uur

Uit de praktijk

Er zijn al verschillende mensen die verrast zijn hoe ontspannen een buikbehandeling eigenlijk is. Vele willen het niet, omdat de confrontatie te groot lijkt.

Toch, de mensen die het probeerden, vonden het zeer aangenaam en voelde zelfs een soort rust in hen.

Afspraak maken?


Klassieke massage

De “Klassieke massage” geeft meer rust voor de spier door dieper in de spier te gaan. Doordat ik weet hoe de spieren lopen in het lichaam kan ik duidelijk aftasten en samen kijken we wat er gebeurt. Klassieke massage wordt alleen in deelmassage gegeven, omdat het anders teveel zou zijn voor het lichaam. Juist omdat het lichaam verbonden is in zijn geheel. Is het effect er wel degelijk voor het hele zijn. Alles wordt in gang gezet doordat de doorbloeding sneller gaat. De fysiologische processen gaan sneller en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken.

Wanneer in te zetten:

 • Rugklachten
 • Nekklachten
 • Heupklachten
 • Andere fysieke klachten
 • Bewust worden van je lichaam

€65 per uur

Uit de praktijk

Soms komt iemand met nekklachten en deze blijken niet belangrijk, maar die ene spier lager in de rug blijkt de veroorzaker te zijn. Dat kan. Omdat alles in het lijf met elkaar verbonden is.

Hoofdpijnklachten kunnen door ongemak in de buik veroorzaakt worden. Je dient dan ook naar je voeding te kijken. Alles werkt samen.

Afspraak maken?


Energetische massage

De “Energetische massage” is een liefdevolle zachte massage die jou laat voelen waar je energie wel of niet stroomt. Je wordt je bewust van jouw energiehuishouding.

Als je op een bepaalde plek of gebied niet zoveel voelt, kun je ervan uitgaan dat hier te weinig energie is. Door de massage goed in te zetten is er op termijn weer stroming en zul je dat merken doordat jij je fysieke lijf weer goed (aan)voelt.

Dit kan een deelbehandeling zijn, maar ook een lichaamsbehandeling. Soms doe ik dat op basis van de elementen. We willen allemaal stromen, maar soms stromen we niet en dan voelt element water erg prettig.

Wanneer we te soft aan het worden zijn, kunnen we wat pit gebruiken en zet ik element vuur in. Vaak wordt er afgesloten met lucht, omdat dit zo heerlijk luchtig maakt. Ook in je hoofd.

Wanneer in te zetten:

 • Bewust je energie stroom ervaren
 • Balans gevoel
 • “Zijn”

€ 65 per uur

Uit de praktijk

Men ervaart de rust en daarmee de spanning en ontspanning in het lichaam. Wanneer men de spanning ervoer was er de mogelijkheid naar de plek te ademen, dit bracht verlichting en uiteindelijk loste de spanning op.

Afspraak maken?

Menu Title
×